Inspirerande workshops med koncentrerat innehåll

Aldrig någonsin tidigare har det varit så lätt att nå exakt den målgrupp du vill. 2 miljarder människor använder Facebook och 500 miljoner använder Instagram. Alla som använder Facebook och Instagram har berättat saker om sig själva; vart de bor, vilka intressen de har, vad de tycker är roligt etc. Den informationen kan annonsörer använda för att se till att rätt budskap når rätt personer. Förr annonserade vi i tidningarna och sköt med hagel, med sociala medier kan vi pinpointa vår målgrupp och skjuta med ärtrör. Facebook och Instagram har ett verktyg som företag använder för att planera, skapa och följa upp annonseringen. Denna halvdagsworkshop ger deltagarna en förståelse för hur verktyget fungerar, vilka möjligheter som finns och även praktiska övningar i att använda verktyget.

Innehåll:
• Hur fungerar annonsering med Facebook och Instagram
• Vad behövs för att kunna annonsera
• Hur mycket kostar det att annonsera
• Hur sätter du mål för dina annonser
• Vad är en bra annons och hur skapar man den
• Vad går att mäta och vad betyder de olika värdena

Vem riktar sig denna workshop till?
Till alla som vill lära sig vilka möjligheter som finns med annonsering via Facebook och Instagram. Workshopen kommer ligga på en grundläggande nivå så både du som testat att annonsera och du som aldrig gjort det kommer få ut mycket. Är du egen företagare eller arbetar med marknadsföring på ett mindre företag är denna workshop som klippt och skuren för dig.

Ta med till Workshopen
Till workshopen rekommenderar vi att du tar med din dator då vi kommer arbeta praktiskt i ditt befintliga annonskonto. Om du inte har något konto kan du arbeta i ett testkonto vi har.

Om Workshopsledaren Carl Netz
Carl Netz driver och arbetar som digital strateg på Reklambyrån Beegleton. Carl är något av en social media expert och hjälper dagligen småföretagare och organisationer med annonser i sociala medier. Carl är praktisk, pedagogisk och jordnära vilket skapar en lättsam stämning på de workshops och kurser som han leder.

Pris: 2 499 kr

Till höger kan du välj ort och datum som passar dig och har du frågor? Tveka inte att höra av dig.
info@mediaskolan.se