“I framtiden är filmskapande en integrerad del i ett företags verksamhet. Det handlar om att vara relevant på nätet, och det görs genom att bygga sitt varumärke genom att bland annat använda film som uttrycksmedel”

Idén till en workshop som handlar om att skapa rörligt innehåll med mobilen har vi fått genom vårt arbete med bl a Google och Almi där vi producerade filmer om Digitalakademin. Det är uppenbart att nätet är en integrerad del av ett företag och att marknaden är mitt i en omvälvning större än den industriella revolutionen. Många företag som startas är inte längre begränsade till den lokala marknaden utan kan snabbt bygga en marknad både inom Sverige och internationellt.

Genom vårt arbete har vi i mer än tolv års tid skapat filmer åt alla möjliga företag, organisationer, myndigheter och start-ups. Vi har producerat fler än 500 filmer som har hjälpt företag och organisationer att bygga sina varumärken.

Som företag är det allt viktigare att använda film som uttrycksmedel men då många helt enkelt inte har den budget som krävs rinner detta ofta ut i sanden. Genom att lära sig produktionsflödet och tänket hur film skapas, kommer du som entreprenör och företagare att själv kunna medverka i detta och får en större verktygslåda i hur man når ut med sitt varumärke. Redan idag består 70 procent av all internettrafik av rörligt innehåll. Hur står sig DIN synlighet på nätet gentemot andras?

Att kunna skapa film är en stor konkurrensfördel!
Välkommen till våra workshops om filmskapande. Den första heter “Lär dig att skapa innehåll med mobiltelefon”

Vi har även tagit fram ett “kit” med saker du behöver for att komma igång meddetsamma. Det finns till försäljning i vår webbshop men kommer även att finnas tillgängligt i våra workshops. Dessutom ger vi tips om andra verktyg, tex. redigeringsprogram som du kan använda.

Välkommen
Mats Selin, Grundare Mediaskolan och FöretagsTV

Policy för datahantering, integritet och cookies
Din personliga integritet och vår hantering av dina personuppgifter är viktig för oss. Den 25:e maj 2018 börjar lagen GDPR att gälla. Vi har förtydligat hur vi hanterar dina personuppgifter i vår policy, som du kan läsa här